Pravila privatnosti

Trenutna lokacija: Naslovnica » O nama » Pravila privatnosti

Pravila privatnosti

 

Arguo d.o.o. uvažava privatnost svojih korisnika i kontinuirano radi na očuvanju svih podataka o privatnosti.

Svi zaposlenici Arguo d.o.o. upoznati su s uvjetima tajnosti podataka te ih smiju obrađivati samo oni koji su ovlašteni za obradu određenih podataka i ne smiju ih učiniti dostupnima bilo kojoj neovlaštenoj osobi ili trećoj strani. Neovlaštenim osobama smatraju se i zaposlenici kojima pristup tim podacima nije nužan za ispunjenje radnih obveza. 

 

Google Analytics

Ova web stranica koristi funkcije servisa Google Analytics za potrebu web analize. Dobavljač servisa Google Analytics je Google Inc., 1600 Amfiteatar Parkway Mountain View, CA 94043, SAD.

Google Analytics koristi kolačiće.

Prilikom Vaše posjete ovoj web stranici koriste se kolačići za generiranje podataka koje Google prikuplja i obrađuje, što uključuje detaljne statističke podatke o posjetima web-stranicama i mjestima s kojih su im korisnici pristupili.

 

Promotivne ponude (email newsletter)

Za distribuciju newslettera koristimo servis MailChimp. Dobavljač servisa MailChimp je Rocket Science Group, LLC, 675 Ponce De Leon Ave NE 5000, Atlanta, GA 30308, SAD. MailChimp je prilagođen Privacy Shield dogovoru o zaštiti podataka, te se mora pridržavati pravila o privatnosti iz Opće uredbe o zaštiti podatka. Pravila o zaštiti privatnosti od strane MailChimpa nalaze se na sljedećem linku: https://mailchimp.com/legal/privacy/

MailChip koristi Vaše podatke samo u svrhu dostave newslettera, procjenu isporuke i poboljšanja usluge. MailChimp vas neće izravno kontaktirati, ili koristiti vaše podatke. Oni se neće prosljeđivati trećim stranama. Podaci koje koristi MailChimp uključuju “web beacon” koji u MailChimp šalje informacije o otvaranju Newlettera i/ili aktivaciju poveznica unutar Newslettera. Kod tog procesa, informacije o Vašem web pregledniku, Vašoj IP adresi i Vašoj lokaciji će biti poslane u MailChimpu.

 

Osobni podaci

Osobni podaci korisnika koji se prikupljaju preko obrazaca za prijave, registracije i narudžbe postavljenih na ovoj web stranici, prikupljaju se isključivo temeljem dobrovoljnog slanja tih podataka od strane korisnika i koristit će se samo u svrhu u koju su takvi podaci i dostavljeni.

Osobni podaci prikupljeni na bilo koji način putem ove web stranice neće biti prosljeđivani, prodani ili na drugi način stavljeni na raspolaganje trećim osobama, objavljivani ili korišteni na bilo koji drugi način osim za ostvarivanje usluge zbog koje su korisnici podatke dostavili.

Arguo d.o.o. odriče se odgovornosti za gubitak, krađu, objavu ili oštećivanje osobnih podataka korisnika ove web stranice u slučaju neovlaštenog upada u programski kôd stranica ili bazu podataka.

 

Kontrola kolačića

Isključivanjem kolačića odlučujete želite li dopustiti ili onemogućiti pohranjivanje kolačića na vašem računalu. Cookie postavke mogu se podešavati u Vašem web pregledniku. Ako onemogućite kolačiće, nećete moći koristiti neke od funkcionalnosti na našoj web stranici.

 

Uvjeti korištenja web stranice

Korištenjem sadržaja ove web stranice (www.arguo.hr) korisnik prihvaća sve rizike koji nastaju iz pristupanja sadržaju web stranice i ujedno prihvaća koristiti sadržaj isključivo za osobnu uporabu i na vlastitu odgovornost.

Arguo d.o.o. ne garantira da je sadržaj ove web stranice i/ili povezanih stranica potpun ili ažurira, da će stranica i/ili povezane stranice uvijek biti dostupne i raspoložive, te da neće sadržavati pogreške.

Arguo d.o.o. se u potpunosti odriče svake odgovornosti za posljedice ili učinke koji mogu nastati bilo kojim oblikom pristupa i /ili korištenja sadržaja ove web stranice, kao i za sve posljedice ili učinke uslijed izmjena web stranice koje se događaju s vremena na vrijeme iz bilo kojeg razloga.

Podaci objavljeni na ovim web stranicama  ne smiju se reproducirati, distribuirati ili na bilo koji način koristiti bez izričitog pristanka tvrtke Arguo d.o.o. ili na bilo koji način koji može uzrokovati štetu za Arguo d.o.o. ili prema bilo kojoj trećoj strani.

 

Kontakt

Za pitanja, pritužbe, komentare i prijedloge vezano za ovdje opisana pravila proivatnosti, obratite nam se putem e-maila na adresu info@arguo.hr.

 

Arguo YouTube
Arguo LinkedIn
Arguo Facebook
Arguo Twitter