top of page

15.06.2021.

Kalibracija internih auditora - nova in-house radionica

Razmišljaju li svi vaši interni auditori na isti način?


U kompanijama gdje postoji više aktivnih internih auditora događa se da interni auditori imaju neujednačene stavove, različito tumače GMP ili GDP regulativu ili drugačije pristupaju istoj situaciji, ovisno o iskustvu i kompetencijama internog auditora. Sve to može utjecati na učinkovitost i ishode procesa internog auditiranja, a nerijetko dovodi i do konflikta.

Kako bi potaknuli ujednačavanje pristupa internih auditora, kreirali smo interaktivnu radionicu Kalibracija internih auditora, a koja se odnosi na interne auditore u GMP ili GDP okruženju. Tijekom radionice simuliraju se različite situacije s GMP ili GDP internih audita, a zatim se zaključci i utvrđeni različiti stavovi međusobno diskutiraju u svrhu ujednačavanja pristupa internih auditora.

Kako funkcionira ova radionica?

  • Za simulacije se koriste stvarni primjeri s GMP ili GDP internih audita vezano za proizvodnju, opremanje, laboratorij, upravljanje kvalitetom, IT procese, nabavu, logistiku, transport, razvoj, preventivno održavanje, certifikaciju serije lijeka, integritet podataka i druge procese (ovisno o vrsti i opsegu rada kompanije

  • Pojedine situacije interpretiraju se kroz regulatorni kontekst

  • 20-40 primjera iz stvarne GMP ili GDP prakse (ovisno o trajanju radionice)

  • Trajanje radionice 1, 1,5 ili 2 dana (ovisno o odluci korisnika)

  • Izvedba in-house ili on-line

  • Mogućnost korištenja vaših primjera

 

Zatražite ponudu ili više informacija.

bottom of page