top of page

Kako funkcionira QP Coaching

QP Coaching izvedba.jpg

Kome je QP Coaching program namijenjen

QP Coaching program namijenjen je:

Osobama koje su već na QP poziciji, a žele dodatno ojačati svoje QP kompetencije i vještine

Osobama koje se pripremaju za preuzimanje QP pozicije

Svima koji sudjeluju u procesu pregleda serije lijeka

Svim ostalim pozicijama u farmaceutskoj industriji koje su operativno povezane s procesom puštanja serije lijeka u promet (rukovoditelji Kontrole kvalitete i Proizvodnje i sl.)

 

Koncept programa

Program se sastoji od više tematskih modula. Sudionici odabiru module za koje su zainteresirani, kao i redoslijed izvedbe. Moguće je pripremiti i inividualne tematske module na zahtjev korisnika koji sadrže bilo koju kombinaciju tema navedenih u pojedinim modulima.

Svaki modul sastoji se od prezentacije informacija vezanih za temu tog modula, prikaza praktičnih primjera te izmjene iskustava. Tijekom izvedbe programa sudionici se potiču da izlože vlastite primjere i situacije iz radne prakse koji bi se rješavali tijekom održavanja programa. Većina modula ukjlučuje i praktične vježbe na stvarnim primjerima iz QP/GMP prakse (case studies).

Na kraju svakog modula sudionici dobivaju zadatke koje je potrebno obraditi do sljedećeg modula, kada se prezentiraju i diskutiraju rješenja.

QP Coaching program može uključivati do 5 sudionika istovremeno. Broj sudionika može se razlikovati od modula do modula (npr. u jednom modulu sudjeluje samo jedan sudionik, a u sljedećem svih pet sudionika sudionika i sl).

Dostupni materijali

Za svaki modul sudionik dobiva edukacijske materijale:

Prezentacija 

Dodatni materijali povezani s temom modula (npr. regulatorni tekstovi, članci i sl.)

 

Na kraju programa sudioniku se dostavlja Potvrda o sudjelovanju u programu s popisom svih uključenih modula, te zasebno detaljni pregled realiziranog programa s popisom svih uključenih tematskih područja.

QP funkcioniranje.jpg

Izvedba i raspored programa

QP coaching program se provodi on-line ili u prostoru Naručitelja programa. 

Trajanje modula je 4-6 sati, ovisno o temi, trajanju pojedinih vježbi te pitanjima i komentarima sudionika.

Izvedba i raspored QP Coaching programa individualno se dogovaraju sa sudionicima. Obično se program izvodi u tjednom ritmu, no moguće su i sve druge opcije.

bottom of page