Novosti

Trenutna lokacija: Naslovnica » Novosti » Prepoznajte trošak loše kvalitete

Prepoznajte trošak loše kvalitete

Prepoznajte trošak loše kvalitete

Novosti, Objavljeno: 08.03.2016.

Kada bi svi procesi koje tvrtka provodi tj. proizvodi ili usluge koje realizira uvijek bili idealno izvršeni, bez manjkavosti, trošak loše kvalitete (Cost of Poor Quality) ne bi postojao. Naravno, trošak loše kvalitete nemoguće je u potpunosti eliminirati ali ga je moguće značajno minimizirati te na taj način utjecati na sveukupnu učinkovitost procesa, a time i na kvalitetu proizvoda (npr. lijek, medicinski proizvod) ili usluge (npr. ugovorna sterilizacija, ugovorno opremanje, ugovorni transport i sl.).

Pravilno primijenjeni, koncepti Dobre prakse (GxP) bez sumnje mogu značajno doprinijeti u smanjivanju troškova loše kvalitete, osobito ukoliko se kombiniraju s nizom alata i metoda za detektiranje i izračunavanje troška loše kvalitete.

Kako promijeniti perspektivu promatranja vlastitih procesa? Što su troškovi loše kvalitete i gdje su skriveni? Kako prepoznati troškove loše kvalitete? Što možemo saznati iz Pareto analize? Kako izračunati i managementu prezentirati troškove loše kvalitete? Što učiniti da kvaliteta ne bude trošak već investicija? Kako pristupiti troškovima loše kvalitete u kontekstu GxP regulative?

Više o mogućnostima prepoznavanja i eliminacije troškova loše kvalitete te prilikama koje iz toga proizlaze za Vašu tvrtku možete čuti na in-house radionicama koje se provode u suradnji s Juran Global organizacijom čiji je partner u Hrvatskoj Metroteka d.o.o.

Organizacija i izvedba radionica je potpuno fleksibilna u smislu rasporeda, trajanja ili datuma te se u svemu prilagođavamo Vašim očekivanjima i specifičnim zahtjevima.

Za sve dodatne informacije javite nam se na info@arguo.hr.

Arguo YouTube
Arguo LinkedIn
Arguo Facebook
Arguo Twitter