Izbor dokumenata

Trenutna lokacija: Naslovnica »Izbor dokumenata

GMP/GDP dokumenti za svaku priliku

 

Trebate konkretne GMP ili GDP zahtjeve jednostavno prezentirane na jednom mjestu?

Želite unaprijediti postupak auditiranja ili se pripremiti za nadolazeći audit/inspekciju?

Tražite konkretne predloške za različite dokumente u GMP/GDP području?

 

>>>>Ovdje možete brzo i lako odabrati i naručiti dokumente koji pokrivaju različita GMP i GDP područja:

  • Odaberite željene dokumente (klikom na pojedini dokument možete vidjeti sadržaj ili opis) 
  • Upišite svoje podatke koji su potrebni za izradu i slanje Ponude
  • Potvrdite narudžbu
  • Na upisanu email adresu dobit ćete Ponudu
  • Odmah po registriranoj uplati, a najkasnije sljedeći radni dan na upisanu e-mail adresu bit će Vam dostavljeni naručeni dokumenti u pdf formatu ili docx formatu, ovisno o vrsti dokumenta

Za 3 ili više naručenih dokumenata u sklopu iste narudžbe odobrava se 10 % popusta koji će biti iskazan na Ponudi.

Za BESPLATNE primjerke nije potrebno slati narudžbu, možete ih odmah preuzeti. Nakon klika na naziv dokumenta otvorit će se opis dokumenta gdje je ponuđen link za preuzimanje.

 

Na kreiranju dokumenata sudjelovali su eksperti iz različitih GMP i GDP područja, a ugradili smo i naših više od 20 godina GxP iskustva.

 

Trebate li GMP/GDP dokument za područje koje ovdje nije pokriveno? Javite nam se odmah na info@arguo.hr kako bi za Vas pripremili upravo ono što Vam je potrebno!Listu se kontinuirano nadopunjujemo s novim dokumentima/temama.

Vaši podaci

Korištenje dokumenata

Naručitelj smije koristiti isporučene dokumente neograničeno za interne potrebe, a u sklopu svojih poslovnih procesa, što između ostalog uključuje izmjene, nadopune i revizije pojedinog dokumenta. Nije dozvoljeno ustupanje dokumenta trećoj strani, daljnja prodaja dokumenata, objavljivanje dokumenata ili dijelova dokumenata niti bilo kakav drugi oblik korištenja izvan prethodno navedenih okvira.

 

Plaćanje

Putem ovog on-line servisa ne provodi se on-line kupovina već isti služi potencijalnim kupcima za pregled dostupnih dokumenata te za iskazivanje interesa za kupnju na osnovu čega se izdaje Ponuda. 

Plaćanje naručenih dokumenata provodi se virmanski temeljem Ponude koja će biti dostavljena na e-mail adresu upisanu tijekom postupka naručivanja. Račun za realiziranu kupnju dokumenata ispostavlja se poštom po registriranoj uplati, na adresu upisanu tijekom postupka naručivanja.

 

Odustajanje od kupnje

Ponuda koja se šalju na osnovu poslane narudžbe nije obvezujuća te Naručitelj može u svakom trenutku odustati od narudžbe sve dok nije provedeno plaćanje. Nakon provedene uplate nije moguć povrat uplaćenog iznosa djelomično ili u cijelosti.

 

Dostava dokumenata

Naručeni dokumenti bit će dostavljeni u pdf formatu najkasnije sljedeći radni dan po registriranoj uplati na e-mail adresu Naručitelja koja je upisana tijekom postupka naručivanja. Arguo d.o.o. ne odgovara za eventualne posljedice pogrešno upisanih podataka.

 

Korištenje podataka

Podaci o Naručitelju prikupljeni tijekom postupka naručivanja dokumenata koristit će se samo u svrhu realizacije narudžbe ili komunikacije vezano za narudžbu, isporuku i primjenu checklist-a.

 

Ostale odredbe

Nakon isporuke dokumenata Naručitelju, Arguo d.o.o. nije odgovoran za realizaciju i ishod bilo kakvih poslovnih procesa Naručitelja, uključujući i ishode regulatornih i drugih GxP inspekcija i audita.

Naručitelj prihvaća svu odgovornost za korištenje ili izmjene naručenih dokumenata.

 

Prihvaćanjem izjave PROČITAO/LA SAM I PRIHVAĆAM UVJETE, Naručitelj potvrđuje da je upoznat sa svim ovdje navedenim uvjetima korištenja, da se sa svim uvjetima slaže te da je na njih bio u potpunosti upozoren prije potvrde narudžbe.

Pročitao/la sam i prihvaćam uvjete

Arguo YouTube
Arguo LinkedIn
Arguo Facebook
Arguo Twitter