Novosti

Trenutna lokacija: Naslovnica » Novosti » Webinari i e-learning

Webinari i e-learning

Webinari i e-learning

Novosti, Objavljeno: 18.03.2020.

 

 

Uz već uspješne e-learning programe, upravo uvodimo i GMP/GDP webinare.

Webinari su vrlo korisno i lako dostupno rješenje za edukaciju, komunikaciju i informiranje o novostima i zapravo su vrlo slični klasičnim in-house edukacijama: sudionici cijelo vrijeme mogu aktivno sudjelovati postavljanjem pitanja, komentarima i vlastitim primjerima. Vrijeme održavanja webinara je fleksibilno; može biti live ili kao snimka webinara. Uz webinar, moguće je kreirati i on-line testiranje preko naše e-learning platforme i rezultate testa povezati s automatskim generiranjem potvrdnice. 

Vrlo često se webinari rade za grupe, no pri tome sudionici ne moraju biti u istoj prostoriji, istoj zgradi ili čak u istom gradu - svatko pristupa sa svojeg računala, neovisno o lokaciji, a opet ima sve benefite grupe i grupne komunikacije.

Moguća je priprema i održavanje webinara za sve GMP/GDP teme koje se već nalaze u ponudi i za naše in-house  edukacije (uključujući i bilo koju kombinaciju tema). Webinar je također moguće kombinirati s e-learning sadržajima kao prošireni online program.

Uz sve postojeće teme, razvijamo i potpuno individualizirane GMP/GDP sadržaje webinara i e-learninga, prema vašim trenutnim potrebama.

 


 

Arguo YouTube
Arguo LinkedIn
Arguo Facebook
Arguo Twitter