Novosti

Trenutna lokacija: Naslovnica » Novosti » RP radionica: 07.05.2019. - FORUM Zagreb

RP radionica: 07.05.2019. - FORUM Zagreb

Novosti, Objavljeno: 05.03.2019.

 

Još samo 2 slobodna mjesta.


Nakon niza uspješno provedenih GDP seminara, ovaj put organiziramo nešto drugačiju i stoga posebno zanimljivu radionicu tijekom koje će sudionici međusobno, u neformalnoj i opuštenoj atmosferi imati priliku razmatrati stvarne GDP situacije, izmjenjivati iskustva i zajednički tražiti rješenja. Za svaku obuhvaćenu temu moderatori će prikazati najbolje prakse i pristupe.

U uvodnom dijelu ćemo se osvrnuti na aktualnosti vezano za serijalizaciju i to iz GDP/veleprodajne perspektive.

KOME JE RADIONICA NAMIJENJENA: Odgovornim osobama za promet na veliko lijekovima (RP), osobama koje se pripremaju za RP poziciju, osobama na koje su delegirane neka RP zaduženja kao i svima koji su unutar GDP sustava povezani s RP pozicijom ili sudjeluju u planiranju i provedbi GDP aktivnosti.

 

Program radionice:


08:30 – 09:00   Registracija uz kavu i osvježenje

09:00 – 10:30  MINI-SAVJETOVANJE Serijalizacija i veleprodaje - iskustva i aktualnosti (uvodno izlaganje: Tomisalv Kulić, član Uprave za logistiku i Direktor financija, Phoenix Farmacija d.o.o.)

Pauza (30 minuta)

11:00 – 14:00  Interaktivne grupne radionice na stvarnim primjerima

     Analiza stvarnog uzroka različitih odstupanja u GDP procesima - kako eliminirati probleme na samom izvoru

     Odabir, validacija i pokretanje nove GDP računalne aplikacije - na što paziti u svakom koraku i kako dokumentirati

     Što sve (ne) mora znati Odgovorna osoba za promet na veliko lijekovima (RP) - kako biti učinkovit u rutinskom radu

Kratke pauze za osvježenje prema potrebi tijekom radionica

(moderatori: Ivana Antić Puntijar, ekspert za upravljanje kvalitetom i validaciju, JGL d.d. i Bruno Šimek, GMP/GDP ekspert, Arguo d.o.o.)

14:00 – 14:30   GDP - otvorena pitanja i diskusija (bilo koje GDP područje)

14:30 – 16:00  Ručak, druženje i neformalni razgovori o aktualnim temama


 

Način prijave:

  • on-line registracija preko obrasca na dnu ove stranice
  • e-mail prijava na registracija@arguo.hr (molimo navesti imena sudionika, naziv i adresu organizacije i OIB)

  

Iznos kotizacije:

Prijave do 19.04.2019. >>> 1.790,00 kn+PDV / 245,00 EUR+PDV  

Prijave nakon 19.04.2019. >>> 1.990,00 kn+PDV / 270,00 EUR+PDV  

10 % popusta za drugu i svaku sljedeću prijavu iz iste tvrtke/organizacije.

Kotizacija uključuje osvježenje u pauzama, ručak i radne materijale u elektroničkom obliku te potvrdu o sudjelovanju.

Po registriranoj prijavi šaljemo ponudu/predračun prema kojem je potrebno provesti uplatu kotizacije.

U slučaju odustajanja nakon 15.04.2019. zadržavamo 50% uplaćene kotizacije. U slučaju nedolaska na radionicu, neovisno o razlogu, zadržavamo 100% uplaćene kotizacije. U svakom trenutku moguće je sudjelovanje prepustiti drugoj osobi iz iste tvrtke/organizacije.

 

Mjesto održavanja:

Kongresni centar FORUM ZAGREB, GreenGold Centar >>> Radnička cesta 50 / 1. kat, Zagreb

Kako doći:

AUTOMOBILOM: Dolazite li autom (bilo iz smjera Zavrtnice, Vukovarske ili Autobusnog kolodvora), s Radničke ceste uđite u garažu s natpisom „Javna garaža“ koja se nalazi u sklopu objekta. Spustite se na razinu -2, gdje ćete s lijeve strane odmah naći crveni toranj R1. Treći ulaz za dizalo označen je logom FORUM ZAGREB  koji se nalazi na 1. katu. Parking se plaća 8 kn/h, a u periodu do 12h prvih pola sata (30 min) se ne naplaćuje. Automat za naplatu postoji na svakoj razini garaže. Parking koji se nalazi na susjednoj zgradi (Radnička cesta 48 (plava PBZ zgrada), povezan je s parkingom Green Gold centra, cijena i uvjete su isti.

TRAMVAJEM: S tramvajskom linijom broj 2, 3 ili 13 siđite na postaji na križanju Ulice grada Vukovara i Radničke. Prijeđite cestu u smjeru sjevera prema crvenoj zgradi VMD i onda skrenite lijevo u Radničku.  Uđite na ulaz s natpisom KONGRESNI CENTAR.  FORUM ZAGREB nalazi se na 1. katu do kojega možete dizalom ili stubištem.

PJEŠICE: Dolazite li iz smjera Autobusnog kolodvora ili Branimirove tržnice, preporučujemo Vam da se prošećete Radničkom cestom sve do broja 50 (na desnoj strani ulice). Uđite na ulaz s natpisom KONGRESNI CENTAR.  FORUM ZAGREB nalazi se na 1. katu do kojega možete dizalom ili stubištem.

 

Za sve dodatne informacije obratite nam se na info@arguo.hr.

 

Svi osobni podaci prikupljeni u postupku prijave koristit će se samo u svrhu realizacije sudjelovanja na ovoj radionici i komunikaciju vezano za održavanje radionice. Prikupljeni podaci se neće dijeliti s Trećim stranama. Za više informacija pogledajte naša Pravila privatnosti.

Prihvaćanjem uvjeta prijave u sklopu niže Prijavne forme potvrđujete svoju suglasnost sa svim prije navedenim odredbama postupanja s osobnim podacima  i uvjetima održavanja radionice.

Ukoliko želite redovito primati obavijesti o GDP aktualnostima i našim edukacijama/radionicama, prijavite se na naš Newsletter.

Vaši podaci

 

Podaci o uplatitelju

[+] Prijavi još jednu osobu

Arguo YouTube
Arguo LinkedIn
Arguo Facebook
Arguo Twitter