Novosti

Trenutna lokacija: Naslovnica » Novosti » 5 razloga za in-house edukacije

5 razloga za in-house edukacije

5 razloga za in-house edukacije

Novosti, Objavljeno: 08.01.2018.

 

Zašto odabrati naše in-house GMP i GDP edukacije?

Imamo 5 odličnih razloga!

 

Individualni pristup i diskrecija  Svaki naš seminar ili radionica je kreiran upravo prema zahtjevima klijenta, kako bi se u raspoloživom vremenu ostvario maksimum; nema praznog hoda, ne pričamo o onome što Vas ne zanima. I nitko drugi neće znati o čemu smo razgovarali ili koja ste pitanja postavili.

Iskustvo i primjeri iz prakse  Svi naši edukacijski programi temelje se na iskustvima od preko 130 provedenih GxP audita i više od 20 godina iskustva u farmaceutskoj industriji, uključujući i QP poziciju. Brojni praktični primjeri i stvarne situacije koje koristimo doprinose procesu učenja i pamćenja te učinkovitijem razvoju kompetencija sudionika edukacija.

Fleksibilnost i jednostavnost  U potpunosti se prilagođavamo željama, očekivanjima i mogućnostima klijenta što uključuje način i dinamiku rada, tip komunikacije i pristup temi, veličinu grupe, izbor tema i primjera, trajanje, raspored te prema potrebi završno testiranje sudionika.

Interakcija i dinamičnost  Sudionici su uvijek u središtu - kroz praktične vježbe, radionice i tematske rasprave potičemo interaktivni pristup kako bi ostvarili puni učinak edukacije.

Kontinuirana podrška  Završetkom edukacije naša podrška tek počinje. U bilo kojem trenutku nakon održanog seminara ili radionice sudionici se mogu javiti s dodatnim pitanjima.

 

Odaberite neku od ponuđenih tema ili složite vlastiti edukacijski program kombinacijom onih tema koje Vam najviše odgovaraju.

Arguo YouTube
Arguo LinkedIn
Arguo Facebook
Arguo Twitter